Салат? Легко! Рецепты вкусных и простых салатов
Новые салаты
Борщ на зиму из свеклы и капусты
— капуста;
— свекла;
— лук репчатый;
— морковка;
— сладкий болгарский перец;
— помидоры;
— соль;
— сахар;
— масло растительное;
— уксус;
— вода.
Пришла пора делать заготовки, и спаржевая фасоль для этого подходит как нельзя лучше. Рецепты на зиму действительно получаются «пальчики оближешь». Они подходят не только для применения в повседневном меню, но так оригинально выглядят, что могут быть использованы и для подачи на праздничный стол. Предлагаем вам лучшую подборку рецептов!
Морепродукты очень полезны для здоровья человека, поэтому диетологи советуют включать их в свой рацион как можно чаще. Чтобы ощутить на себе всю пользу, данную природой, можно приготовить самый вкусный салат с кальмарами, яйцом, огурцом и сыром, который порадует своим вкусом всю семью.
Печень трески считается настоящим деликатесом, она нежная и очень вкусная, поэтому салаты из нее нравятся многим гурманам. Сегодня есть разные рецепты приготовления блюд, причем с фото, но особой популярностью пользуются салаты слоями с рисом и с добавлением других ингредиентов.
Бобы часто используют для приготовления разных блюд, например, салатов с консервированной фасолью. Блюда получаются очень аппетитными и яркими. Поэтому стоит рассмотреть несколько рецептов с фото, чтобы удивить своих близких и гостей вкусной закуской.
Салат с крабовыми палочками и рисом — самый вкусный и простой, идеально подходит как для будничной трапезы, так и праздничного застолья. Это одно из тех необычайных угощений, для приготовления которых требуются доступные продукты. Закуска оригинальная и свежая. В качестве заправки замечательно выступает майонез, так как он прекрасно сочетается с зеленью, морепродуктами и свежими овощами. А еще блюдо очень питательное и бюджетное.
Рыбные блюда всегда пользовались особой популярностью. Так, многие хозяйки любят готовить салаты с горбушей консервированной. Ведь это просто, быстро и вкусно. А что можно приготовить из такого морского деликатеса, подскажут предложенные рецепты с фото.
Приготовить очень вкусный и популярный салат с языком можно по простому рецепту, как для повседневного питания, так и на праздничный стол. Проверенный рецепт с пошаговыми фото позволит получить отличный результат с первого раза.
Рождественский пост – это одно из самых важных событий для православных христиан, так как этот праздник готовит к их великому торжеству – Рождеству Христову. Именно поэтому важно знать, какой календарь питания по дням для мирян во время Рождественского поста 2019 года.
Закуску с чипсами легко и быстро готовить, главное, запастись своевременно продуктами и через 10-20 минут блюдо готово. Вес компонентов зависит от порций, которые планируется приготовить. В состав начинки может входить рыба, крабовые палочки, сыр, маслины и даже авокадо. Массу заправляют майонезом, сметаной, маслом, добавляют специи и блюдо готово.
Из белой консервированной фасоли можно приготовить достаточно большое количество разнообразных очень вкусных салатов. Готовить такие полезные салаты можно, как для повседневного ПП питания, так и для праздничного стола.
Лучшие салаты
Форшмак из сельди — селедка;
— кислое яблоко;
— куриное яйцо;
— лук репчатый;
— хлеб белый;
— уксус;
Пхали из свеклы по-грузински
— вареная или печеная свекла;
— лук;
— чеснок;
— кинза;
— ядра грецкого ореха;
— масло растительное;
— соль;
— уксус фруктовый или ягодный;
— приправа хмели-сунели;
— кориандр молотый.
salat-legko.ru
простые и вкусные, 297 пошаговых рецептов с фото на сайте Дело Вкуса
Наверное, нет такого человека, который бы не любил салаты. Потому что такое блюдо можно приготовить практически из любых ингредиентов, так что выбрать их можно по своему вкусу. Рецептов салатов существует огромное множество – и каждый раз, фантазируя на своей кухне, вы можете изобретать все новые и новые варианты.
У каждой хозяйки, наверняка, есть свои фирменные рецепты салатов, которыми на праздники они обязательно радуют гостей и домашних.
Салаты готовят из овощей (свежих или маринованных, соленых, сушеных), зелени, корнеплодов, грибов, бобовых, сыра, творога, яиц, мяса, рыбы, морепродуктов, орехов и различных семян. Заправки для салатов тоже существуют разнообразные: от самых простых и обыденных (уксус, растительное масло, майонез, сметана) до специфических и утонченных (бальзамический уксус, дижонская горчица, с различными приправами и так далее).
Также отдельным большим блоком идут фруктовые и ягодные салаты – сладкие, которые подают в качестве десертов. Их также заправляют различными сладкими заправками: от сахара или меда до йогурта и взбитых сливок.
Важно, чтобы в вашем салате все используемые ингредиенты сочетались по вкусу.
Если у вас иссякла фантазия, или вы просто решили опробовать новые идеи рецептов, а также подзабыли классические варианты рецептов, у нас на сайте вы сможете отыскать большой ассортимент совершенно разнообразных салатов с фото и подробной инструкцией по приготовлению.
Вкусные салаты, рецепты которых вы найдете у нас на сайте подойдут, как на каждый день (завтрак, обед или легкий ужин), так к празднику, к особым датам. Также у нас есть диетические и постные салаты с фото.
Вы сможете, как приготовить свое блюдо, строго следуя нашим пошаговым рецептам, так и импровизировать, добавлять или убирать свои ингредиенты, руководствуясь исключительно собственным вкусом или вкусами своих родных.
Специально для вас мы приготовили и сфотографировали каждый шаг приготовления, а также благополучно съели самые необычные и вкусные салаты :). Теперь ваша очередь – готовьте и наслаждайтесь.
Удивите себя – воспользуйтесь рецептами салатов нашего сайта!
delo-vcusa.ru
Салатлар — Ayol.uz
- Биз ҳақимизда
- Алоқа
- Erkak.uz Farzand.uz | Lotincha
- Биласизми?
- Таълим
- Фойдали маслаҳатлар
- Хабарлар
- Технология
- Машҳурлар ҳаётидан
- Аёл ҳуқуқи
- Маданият
- Муомала
- Кийиниш
- Озодалик
- Гўзаллик
- Иш
- Даромад топиш йўллари
- Карьера
- Иш ва оила
- Фойдали машғулотлар
- Кутубхона
- Подкаст
- Мулоҳаза учун мавзу
- Инфографика
- Оила
- Эр-хотин
- Қайнилар
- Ёлғиз она
- Саломатлик
- Жинсий ҳаёт
- Спорт
- Ошхона
- Суюқ овқатлар
- Ичимликлар
- Қуюқ овқатлар
- Салатлар
- Пишириқлар
- Бош саҳифа
- Ошхона
- Салатлар
Салатлар
Ошхона31/05/2018
17/05/2018
Ошхона25/12/2017
Ошхона19/12/2017
Ошхона17/12/2017
Ошхона11/11/2017
www.ayol.uz
Татарский салат, рецепт с фото — wowcook.net — самые вкусные кулинарные рецепты
Как приготовить татарский салат, самый вкусный рецепт
Рецептов этого вкуснейшего салата я встречала много. Основные ингредиенты — это морковь, свекла, капуста, мясо и жареная картошка. Так вот многие используют морковь, свеклу и капусту в сыром виде. А бывает, что заменяют сырую капусту квашеной. В качестве мясных составляющих берут отварную или копченую говядину, реже курицу, но ни в коем случае не свинину. Я же хочу поделиться своим любимым рецептом татарского салата. И уверена, что он придется по душе Вам. В рецепте используются острая корейская морковь и корейская свекла, рецепты которых можно найти по ссылкам. Приготовленные таким образом свекла и морковь придают салату невообразимо ароматный вкус и сочность. Ну и, конечно, добавляют остроты, без которой ни обходится ни один восточный рецепт. А что касается сухой картофельной соломки, так ее можно пожарить самостоятельно или купить в готовом виде на рынке (ищите в отделах с чипсами). Да, и самое главное: если у Вас есть все ингредиенты, салат готовится очень быстро.
Ингредиенты:
- 400 г копченой говядины;
- 200 г корейской моркови;
- 200 г корейской свеклы;
- 400 г свежей капусты;
- 1 пачка картофельной соломки;
- 4 ст.л. майонеза;
- немного зелени петрушки для украшения.
Приготовление татарского салата
1. Копченое мясо нарезаем тонкой соломкой.
2. Шинкуем капусту.
3. Выкладываем все ингредиенты на большое блюдо, разделяя его на секции. В центр ставим соусницу с майонезом, украшаем петрушкой. Подавать татарский салат на стол лучше в таком виде. Как гости оценят всю красоту этого салата и Ваши старания, все можно сложить в одну миску и перемешать. Советую поступить именно так, поскольку картофельная соломка в перемешанном салате быстро теряет свою форму и перестает быть хрустящей уже через полчаса. Поэтому после того, как перемешаете салат, его нужно сразу кушать. Приятного аппетита!
( Пока оценок нет )
Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
wowcook.net
Байрам дастурхонингизга салатлар рецепти
Севимли оливье
Янги йилга янгича усулда тайёрланг!
Зарур масаллиқлар: 7 бўлак қайнатилган мол гўшти ёки тили, 6 та тузланган бодринг, 5 та қайнатилган тухум, 1 та кичкина бош пиёз ва қайнатилган картошка, 2 ош қошиқ консерваланган кўк нўхат, ун, ўсимлик ёғи, майонез, шивит, туз.
Тайёрланиши: 1. Қайнатилган мол тили бўлакларини ликопчага айлана шаклида териб чиқинг.
2. Пиёзни юпқалаб ҳалқа шаклида тўғранг. Ун сепиб, қиздирилган ўсимлик ёғида қовуриб олинг.
3. Қайнатилган картошка, тузланган бодринг ва 2 дона қайнатилган тухумни тўртбурчак шаклда майдалаб тўғранг. Шивитни майдаланг. Масаллиқларни аралаштириб, консерваланган кўк нўхат қўшинг. Туз сепиб, майонез солиб аралаштиринг.
4. Мол тили устидан салатни чиройли қилиб солиб, атрофини қолган тухумлари билан безаб чиқинг.
Тайёрланиш вақти: 45 дақиқа.
«Атиргул» салати
Қишда ҳам баҳорий кайфият
Зарур масаллиқлар: 400 гр. қайнатилган ёғсиз гўшт, 250 гр. консерваланган қўзиқорин, 1 та қизил булғор қалампири, кўк пиёз, зайтун меваси (донаксиз). Қайла учун: 1 стакандан камроқ сметана, 2 ош қошиқ лимон шарбати, майдаланган қалампир, туз.
Тайёрланиши: 1. Гўшт ва қўзиқоринни сомонча шаклида юпқалаб, булғор қалампири ҳамда кўк пиёзни майдалаб тўғранг. Кейин масаллиқларни аралаштиринг.
2. Сметанага туз, майдаланган қалампир ва лимон шарбати солинг. Қайлани салатга қўшиб, яхшилаб аралаштиринг. Салатни зайтун меваси ва тузланган қўзиқорин билан безатинг.
Тайёрланиш вақти: 50 дақиқа.
«1 январь» яхна таоми
Сельд балиғи гўштидан…
Зарур масаллиқлар: 100 гр. сельд балиғи, 2 донадан картошка ва тухум, 1 тадан сабзи ва лавлаги, кўк пиёз.
Тайёрланиши: 1. Сабзавотларни қайнатиб олинг. Пўстларидан тозалаб, эзинг. Майонез қўшинг. Тухумни ҳам қайнатиб, қирғичдан ўтказинг-да, майонез қўшинг.
2. Целлофан ёйиб, устига майдалланган кўк пиёз сепинг. Кейин сельд балиғи бўлакларини қўйинг. Устидан сабзавотли бўтқа ва тухумни солинг. Туз сепинг. Кейин эҳтиёткорлик билан ўраб, музталкичга қўйинг. Қотгач, ўртача катталикда кесиб, дастурхонга тортинг.
Тайёрланиш вақти: 2 соат.
Ажойиб егулик
Бақлажон ва гўштли «дуэт»
Зарур масаллиқлар (4 кишилик): 800 гр. гўшт, 100 гр. пишлоқ, 2 та бақлажон, 1 бош пиёз, 6 ош қошиқ ўсимлик ёғи, туз, қора мурч.
Тайёрланиши: 1. Бақлажонни 1 см.лик қалинликда айлана шаклда кесинг. Туз солинган сувга 20 дақиқага солиб қўйинг. Кейин сувини яхшилаб силқитиб, 3 ош қошиқ қиздирилган ўсимлик ёғида қовуриб олинг.
2. Пиёзни ҳалқа, гўштни каттароқ қилиб тўғранг.
3. Қолган ўсимлик ёғини қиздириб, гўштнинг қовуринг. Кейин қопқоғини пасайтириб, 10 дақиқа паст оловда қолдиринг.
4. Пишлоқни қирғичдан ўтказинг. Бақлажоннинг устига гўшт бўлакларнини қўйиб, туз, мурч сепинг-да, пишлоқ қириндисини ҳам солинг. 170 даражада қиздирилган газ печига 15 дақиқага қўйиб олинг.
Тайёрланиш вақти: 1 соат.
«Ананас» салати
Фантазияни ишга солинг, келинчаклар!
Зарур масаллиқлари (4-6 кишилик): 200 гр. қайнатилган товуқ гўшти, 4 та картошка, 2 та қайнатилган тухум сариғи, 1 бош пиёз, 1 ош қошиқ сметана, ўсимлик ёғи. Безак учун: 150 сариёғ, 6 та кўк пиёз, 2 та қайнатилган тухум оқи, 1 та қайнатилган сабзи.
Тайёрланиши: 1. Картошкани қайнатиб, тозалаб, эзинг. Пиёзни тўрт бўлакка бўлинг. Тухум сариғи, қайнатилган товуқ гўшти ва пиёзни гўштқиймалагичдан ўтказинг. Картошкали бўтқага қўшинг-да, сметана солиб, аралаштиринг. Қўлингизга ўсимлик ёғи суртиб, ликопчага аралашмани солинг-да, ананас шаклини ясанг.
2. Сариёғни кондитер қопчасига солиб, ананас атрофини кичкина гулчалар билан безаб чиқинг. Сабзини майдалаб тўғраб, сариёғли гулларга ёпиштиринг. Ўртасига эса кўк пиёз баргини солиб қўйинг. Атрофини тухум оқи бўлаклари, сабзи ва шивит билан безатинг.
Тайёрланиш вақти: 50 дақиқа.
«Денгиз юлдузи»
Арчагамас, дастурхонингизга безак!
Зарур масаллиқлар (4-6 кишилик): 250 гр. дудланган гўшт (колбаса), 200 гр. тузланган қўзиқорин, 100 гр. пишлоқ, 3 та қайнатилган тухум, 1 тадан помидор ва тузланган бодринг. Қайла учун: майонез, ярим чой қошиқ қалампир. Безак учун: салат барги, ярим банка тузланган зайтун меваси, 4-5 та қисқичбақа тайёқча.
Тайёрланиши: 1. Дудланган гўштни тўртбурчак шаклда тўғранг. Қайнатилган тухумнинг сариғи ва оқини ажратинг. Пишлоқ ва тухум оқини қирғичдан ўтказинг.
2. Тузланган қўзиқоринлардан безак учун олиб қўйиб, қолганини майдалаб тўғранг.
3. Помидор ва бодрингни тўртбурчак шаклда майдалаб тўғранг. Қалампирни майонез билан аралаштиринг. Барча масаллиқларни аралаштириб, майонезли қайлани солинг.
4. Салатни салат барги устидан юлдузча шаклида солиб чиқинг. Юзига майдаланган тухум сариғи сепинг. Кейин қисқичбақа тайёқчаларини бўлаклаб, улар билан юлдузли салатни безатинг. Атрофига тузланган қўзиқоринларни қўйиб чиқинг.
Тайёрланиш вақти: 45 дақиқа.
darakchi.uz
Салатлар – фото – Ўзбекистон
Баҳор салатлар рецеплари:
Узоқ кутилган баҳор келиши билан ӯзимизга кераксиз нарсаларни ташлаб баҳордан завқ олайлик. Сиз аллақачон қиш парҳезидан зерикиб, баҳор янгилашини бошлашингиз мумкин. Шунинг учун биз баҳор салатлар рецептларини эслашни таклиф этамиз.
Салат цитруси:
Баҳор салатини таёрлаш учун – Бизга янги узилган мевалар ёки зафзавотлар керак бӯлади. Яримта қайнатилган лавлагини кубик шаклида тӯрғалади, мевани дона ва пӯстлоғини тозалаб бӯлакларга бӯламиз. Бир косага лавлаги 30-мл балзамик сиркаси аралаштириб, иккинчи косада кӯкат ва мевалар, 1- ош қошиғида зайтун ёғи ва камроқ туз. Ҳаммасини аралаш қилиб устига анор донаси ва ёнғоқ сепилпди – салатимиз тайёр.
Капустная мозаика
Карамнинг ҳамма сорти – баҳорий салатнинг асосий масаллиғи ҳисобланади. Бундан ташқари баҳор карам салати турли хил витаминларга бой. Салат учун – оқ карамни сабзи шаклида тӯрғаймиз ва бир та қирғичдан ӯтказилган сабзи билан аралаш қиламиз, 100- гр қуритилган ӯрикни қайнатилган сувга 5 – дақиқага ивитиб қӯйилади. Сӯнгра донасини ажратиб майда қилиб тӯрғалади. Ҳамма масаллиқни салат бӯшқоғига солиб , кашнич, салат переправаси ва бирта лимон шарбати, 2 – ош қошиқида ӯсимлик ёғи аралаш қилинади . Ёқимли иштаҳа.
Пикантная изюминка
Вақтимиз тиғиз вақтда баҳор салатини қандай қилишимиз мумкин? Оддий сабзавотлар , ҳар биримизнинг яхлатгичимизда бӯлса керак. Бунинг учун биринчи бӯлиб 2- та бодиринг ва 5-7 редискани кубик шаклида тӯрғалади, ӯртахил памидорни бир нача бӯлакларга бӯлинади. Салат барги, бир неча кашнич, ва кӯк пиёз баргини майда қилиб тӯрғаймиз. Энди масаллиғимизга 4 – ош қошиқ зайтун ёғи, яримта лимон шарбати ва бир тиш саримсоқ пиёзни сиқилади ва қайла аралашмасини забзавотларга қӯшилади. Салатимиз тайёр.
Тову гушти билан салат:
Баҳор салати товуқ гӯшти ва янги сабзавотлар билан – камчиликсиз брикма, бутун оилага лаззат бахш этади. Унга авокадо ва анор доналарин қӯшиш, жуда яхши витаминларга бой салат бӯлади. Бунинг яхшилиги шундаки, моддалар таркиби ӯзгариб янги бирлашмани яратиши мумкин. 300- гр товуқ гӯштини бӯлакларга бӯлиб қозонга 20 – дақиқа давомида қовирилади, ёки грилда пиширилади. Шундай қилиб биз бошқа маҳсулотларга ӯтамиз. Салат баргини қӯл билан майдалаймиз, 3- дона памидорни бӯлакларга бӯламиз, авокадони тозалаб тилим қилиб тӯрғаймиз. Товуқ гӯшти тайёр бӯлгач ҳамма масаллиқни аралаштириб ёқтирган қайлангизни қӯшинг. Салат тайёр.
Ветчина билан салат:
Баҳор салати ветчина билан – яна бир яхши ечим, қачонки сиз маззали ва фойдали нарсани хоҳлайсиз. Биринчи бӯлиб юмшоқ пишлоқни ветчина ва балгарини узун-узун қилиб кесамиз. Унга 150 – гр жӯхорини қӯшиб, ҳаммасини аралаш қиламиз. Қайла учун бир косада 3 – ош қошиқ зайтун ёғи, 1 чой қошиқ лимон шарбати, таъбга кӯра туз ва зираворлар қӯшиб аралаштирамиз. Қайлани салатга қӯшиб яхшилаб аралаштирамиз қайла кӯп бӯлмаслиги керак акс ҳолда ӯзидан сув чиқариб салатимиз ӯз маззасини бузиши мумкин.
Кракер билан салат.
Масаллиқлар:
Кракер – 150 гр,
Карам – 300-350 гр,
Шӯр бодиринг – 150 гр,
Маёнез – 2-3 ош. Қошиқ
Макка жӯхори – 200 гр.
Кракер билан салат жуда маззали.
Кракерни магазиндан ёки ӯзингиз таёрлаган бӯлсангиз ҳам бӯлади.
Бодирингни майда қилиб тӯрғалади.
Карамни сабзи шаклида тӯрғалади.
Ҳаммасини аралаштирилади.
Салатимиз тайёр! Ёқимли иштаҳа.
axbor.sorbon.ru
Салатлар | Beka.uz
- Бош саҳифа
- Пазандалик
- Салатлар
Турли енгил ва тўйимли салатлар рецептлари. Масаллиқларни танлаш, ишлатиш ва сақлаш борасида маслаҳатлар.
Турпли салат
жума, 2018 Январ 05 Лола
Ҳамма масаллиқлар майда сомонча тўғралади. Тўғралган турпни тахири чиқиши учун бироз муддатга сувга солиб қуйинг. Сўнгра, барчаси аралаштирилади.
Батафсил…
Шпротли газак
пайшанба, 2018 Январ 04 Лола
Қора нон, аввал паррак, сўнгра учбурчак қилиб кесилади. Тостерда ёки товада озгина сариёғ билан икки томони қизартириб олинади. Помидор ва бодринглар ингичка паррак қилиб кесилади. Саримсок пиез эзилади ёки майда тўғралиб, майонез билан аралаштирилади. Нон бўлакчалари устига майонез аралашмаси суриб чиқилади. Сўнг, салат барги, бир булак помидор ва бодринг, устига шпрот балиғи кетма-кетликда қўйилади.
Батафсил…
«Қиш зийнати» салати
чоршанба, 2018 Январ 03 Лола
Картошка ва лавлаги сувда қайнатиб олинади. Оқ пиёз иккига бўлиниб, майда паррак қилиб тўгралиб, бироз сувда чайқаб олинади. Шунда пиёзнинг аччиғи кетади. Кўк пиёз майда тўғралади. Барча масаллиқлар тўртбурчак қилиб тўғралади ва аралаштирилади.
Батафсил…
«Грек» салати
сешанба, 2015 Сентябр 22 Лола
Барча масаллиқлар кубик қилиб тўғралади. Таъбга қараб туз, лимон суви ва ёғ солиб, аралаштирилади.
Эслатма: Зайтун ёғи ўрнига салат (писта) ёғини ишлатиш мумкин.
Батафсил…
«Шуба» салати
шанба, 2015 Сентябр 19 Лола
Картошка, сабзи, лавлаги ва тухум сувда қайнатиб олинади. Бу масаллиқларнинг пўсти артилиб, алоҳида идишга қирғичдан чиқарилади. Салат идишининг тубига майда тўғралган балиқ ёйиб қўйилади. Сўнг, устига тухум оқи, картошка, сабзи ва лавлаги устма уст ёйиб чиқилади.
Батафсил…
«Дилором» салати
пайшанба, 2015 Сентябр 17 Лола
Ушбу салат 8-10 кишилик. Гўшт ва пишлоқ сомонча, тухум ва бодринг ярим ой шаклида тўғралади. Кўкатлар ва салат барги йирик тўғралади. Барча масаллиқлар майонез билан аралаштирилади.
Батафсил…
Қуритилган бақлажонли салат
чоршанба, 2015 Сентябр 16 Лола
Ушбу салат 10-12 кишилик. Қайнаб турган сувга бақлажон солиниб, 2 дақиқа қайнатилади. Сўнг бақлажон сувдан силқитиб олинади. Қизиган товага ёғ солиниб, тўғралган пиёз енгил ўлгунича қовурилади ва устига қизил қайла солинади.
Батафсил…
Қуймоқли салат
сешанба, 2015 Сентябр 15 Лола
Тухумдан оддий қуймоқ пишириб олинади. Барча масаллиқлар тўртбурчак тўғралади. Кўкатлар майда тўғралади. Таъбга қараб тузи ростланиб, барча масаллиқлар майонез билан аралаштирилади.
Дудланган пишлоқли салат
якшанба, 2015 Сентябр 13 Лола
Барча масаллиқлар сомонча тўғралади. Кўкатлар майда тўғралади. Таъбга қараб тузи ростланиб, барча масаллиқлар майонез билан аралаштирилади.
Батафсил…
«Ноз-ноз» салати
жума, 2015 Сентябр 11 Лола
Товуқ гўшти қўлда майдаланиб, тухумга аралаштирилиб, ёғда қовуриб олинади. Алоҳида идишга сухарик, майдаланган саримсоқпиёз, 1 ош қошиқ майонез солиниб, (таъбга қараб кўкат қўшишингиз мумкин) аралаштирилади. Қолган масаллиқлар кубик қилиб тўғралади ва алоҳида идишда аралаштирилади.
Батафсил…
- Жами мақолалар: 29
- Саҳифада мақолалар:
beka.uz